Vilken Film Ska Jag Se?
 

Team Iron Man: Vem ansluter sig till Tony Stark i inbördeskriget?

Utforska Team Iron Man i vår nya artikel.

Börja bildspelet

Ta reda på vilka Marvel-hjältar som går med i Team Iron Man i Captain America: Civil War nästa månad

Förra veckan tog vi med dig den första halvan av vår uppdelning av allianserna i Captain America: Civil War . Du kan klicka här för att kolla in Team Cap och läs vidare för en titt på Team Iron Man.På sidan av Sokoviaavtalen för att omfamna ett styrande organ för att organisera Avengers och alla med mer än mänsklig förmåga är Tony Stark ( Robert Downey jr. ), Black Widow / Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), Black Panther / T’Challa (Chadwick Boseman), War Machine / Jim Rhodes ( Don Cheadle ), Syn ( Paul Bettany ) och Spider-Man / Peter Parker ( Tom Holland ). Denna sida accepterar att ha regeringsövervakning efter ytterligare en global incident med Avengers som resulterar i säkerhetsskador medan Captain America och hans team väljer att skydda sina rättigheter att arbeta fritt.Medan trailersna har gett oss några idéer om varför varje sida har delats, låt oss se tillbaka på anledningarna till att etablerade karaktärer som Rhodey och Natasha kan vara med Tony och spekulera varför nykomlingar som Black Panther, Vision och Spidey går med i Team Iron Man .

Team Iron Man: Tony Stark

Team Iron Man monterar!Efter att ha arbetat som en fri agent och privatiserat sin egen teknik, lärde sig Tony Stark att utan tillsyn är det väldigt enkelt att göra stora misstag när det inte finns någon som kan stoppa honom. Under loppet av Iron Man och Avengers filmer, hans båge ledde till skapandet av Ultron vilket nästan resulterade i mänsklighetens slut. Genom sin all-kunskap-besittande-sentient-metallbebis lärde Tony sig att ha förmågan att handla med okontrollerad makt har fruktansvärda konsekvenser. Som ett resultat omfamnar Stark att ta ansvar i Inbördeskrig med Juiceavtal för att bättre kunna definiera Avengers förhållande till den stående styrningen var de än kan ingripa. Liksom alla saker som Tony gör med goda avsikter kan detta slå tillbaka om händerna han skakar råkar ha korsade fingrarna bakom ryggen.

Team Iron Man: War Machine

War Machine är Team Iron Man.

Rhodey's på Team Iron Man utan tvekan för att Tony genom sin vänskap uppmuntrades att arbeta med militären på ett eller annat sätt. Även om Stark inte helt litade på dem, hade han tro på sin vän. Rhodes är en av de goda killarna som har haft Starks rygg genom allt. Medan han ganska stjäl Iron Man-dräkten som senare kapades in Jon favreau ‘S Iron Man 2 efter Tonys grundläggande dagar började det Stark på vägen till att vara mer osjälvisk och inser att han kunde vara öppen för att arbeta med andra med samma slutmål. Det förtroende de delar ledde till att Stark ommärke en av hans dräkter som krigsmaskans rustning för sin vän, som har använts av den amerikanska regeringen i många uppdrag sedan dess. Vi gissar att Iron Patriot inte höll fast, men hej, tror vi också WarMachineRox .I Inbördeskrig , Rhodos inflytande kunde återigen ses som ett tecken på god tro och uppmuntra honom att delta i överenskommelserna. Vi tror att skottet av War Machine går ner kan ha mindre att göra med The Winter Soldier men mer att göra med regeringen som skruvar med Tony. Det ser ut som att en missil tar ut honom, inte Buck. Utseendet som Tony har medan han håller Rhodey är en realisering. Plus linjen över det är, 'Jag hade fel om dig, hela världen hade fel om dig.'

Team Iron Man: Black Widow

Black Widow är Team Iron Man.

Överraskande efter att ha varit på Caps sida under Vintersoldaten , Natasha är Team Iron Man. Kanske beror det på att hon har upplevt brutaliteten i Sebastian Stan ”Bucky, som sköt rakt igenom henne för att döda sitt märke eller kanske är hon dubbelagent. Baserat på hennes första erfarenhet av Vintersoldaten tycker jag att det är troligt att hon känner att han inte är tillförlitlig och ser hans återkomst som Cap som låter sig lura sig. Vi vet att det finns en actionuppställning i början som mycket väl kan leda till att Cap äventyrar henne och uppdraget att jaga Bucky. Efter att ha förlorat sitt förtroende för Nick Fury när han höll henne i mörkret om att förfalska sin död under Hydras S.H.I.E.L.D. övertagande kan hon också se Cap: s trohet mot Bucky som en ny form av svek.Nu när det gäller överenskommelserna är hon tekniskt sett den första som ger regeringen full insyn. Så hon har inget att vinna på att vara på Caps sida, men det kan också vara en felaktig dirigering. Det skulle som standard sätta henne på Iron Mans team, men hon skulle inte heller ha något att förlora som dubbelagent. Det är svårt att se henne och Clint på riktiga motsatta sidor. I den internationella trailern är hennes kamp med Hawkeye (Team Cap) lekfull när hon frågar honom om de fortfarande är vänner efter och han säger, 'Beror på hur hårt du slår mig.' Och senare under hennes samtal med Stark gör hon inte ' t verkade störd av faran hon befinner sig i och säger till honom att hon inte är den som behöver titta på ryggen. Jag kan se henne arbeta på båda sidor för att få bandet ihop igen.

Team Iron Man: Vision

Vision är Team Iron Man.

En annan möjlig dubbelagent som rundar ut denna sida är Vision. Han och Wanda är förmodligen de mest kraftfulla i varje lag på grund av deras koppling till sinnesstenen (och sedan dess Thor och Hulk sitter här ute. De kan övervaka men även om de slutade slåss skulle de orsaka de största bommarna.

Å andra sidan har Vision också en mängd erfarenheter genom sitt förhållande till Tony från hans tidigare medvetande J.A.R.V.I.S. som användes för att skapa honom som ett välvilligt skydd för mänskligheten. Fylld med kunskap kanske han ser den större bilden, men eftersom Tony är hans tillverkare verkar det som det naturliga valet för honom att samarbeta offentligt på Starks sida. Hans nya identitet som Vision är en som både han och Tony kommer att granskas hårt för eftersom de kommer att behöva visa för världen att han inte kommer att vända sig mot dem som Ultron.

Team Iron Man: Black Panther

Black Panther är team Iron Man.

Inga detaljer är kända för varför Svart panter är på Iron Mans sida annan än att han har nötkött med vintersoldaten. Har det något att göra med explosionen han befinner sig i från trailern? Förmodligen. Kommer de att ha ett bästa vänstunder där de inser att de båda har pappor som påstås dödas av vintersoldaten? Kanske, men förhoppningsvis mer taktfullt utfört än att inse att dina mammor delar samma namn.

Team Iron Man: Spider-Man

Spider-Man är Team Iron Man.

Vi har en teori om den här. I den virala marknadsföringskampanjen för Myr mannen , det finns en WHIHs nyhetssegment med Christine Everheart där den nedre nyhetsrullen lyder: Stark Industries tillkännager nya stipendier för lovande studenter från Urban City-skolor . Peter Parker är ett barn från en stadsstadskola i New York med en skicklighet för vetenskap som mycket väl kan vara en av de studenter som får stipendium. Spekulerar bara, men att arbeta med Stark Industries skulle ge honom tillgång till teknik som hjälper honom att bygga sin Spidey-kostym och verktyg. Oavsett om Stark känner till sin identitet eller inte, ser Parker som student och som Spider-Man förmodligen upp till Tony som en förebild. Han växte upp i MCU under händelserna som utvecklades i NYC och det verkar passande att han skulle bli Tonys lilla vetenskapsbro.

Vilken sida är du på? Håller du med Team Iron Man? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

[Galleriet hittades inte]

Populära Artiklar