Vilken Film Ska Jag Se?
 

Spike Lee bekräftade att han regisserar 'Oldboy' Remake

Medan detaljerna när det gäller inspelningsscheman och skådespelare släpps från pressmeddelandet meddelade Mandate Pictures idag att Spike Lee ( Inside Man ) kommer att rikta Gammal pojke , en remake av Chan-wook Parks högt hyllade sydkoreanska film. Mark Protosevich ( Jag är legend , Thor ) har anpassat manuset och kommer att samproducera. Mandatspresident Nathan Kahane kommer att producera och citerades i utgåvan och sa: 'Det är en stor ära att lägga detta speciella projekt i händerna på en sådan begåvad författare och ikonisk regissör.'

Ryktet att Lee skulle regissera började bara förra onsdagen och just i morse vi fick veta att Lee precis började skjuta ett nytt projekt med titeln Red Hook Summer där hjälmaren skulle regissera och återge sin roll som Mookie från hans breakout-funktion 1989 Gör det rätta .Gammal pojke berättar historien om en man som kidnappas och fängslas på sin dotters födelsedag. I femton år hålls han fängslad och måste, när han släpps, börja sin resa för att hitta orsaken till hans fängelse. Han får snart reda på att hans kidnappare har planer på honom mer krökt än hans ensamfängelse. Originalfilmen, släppt 2003, regisserad av Chan-wook Park vann Grand Prize Jury Award vid filmfestivalen i Cannes 2004. Parks film baserades på den japanska mangan med samma namn skriven av Nobuaki Minegishi och Garon Tsuchiya. Det finns inget ord ännu om hur nära Protosevichs manus håller fast vid mangan jämfört med Parks funktion.Tidigare tittade Will Smith och regissören Steven Spielberg på projektet och Danny Boyle och Matthew Vaughn var bland andra namn som nämndes efter att Spielberg och Smith hoppade av. Första gången jag rapporterade om det var tillbaka 2008 .

Det verkar lite konstigt att Lee nyligen var citerade talar om hur svårt det är att få pengarna för att få en film gjord efter att inte ha spelat en långfilm sedan 2008 Mirakel vid St. Anna och på en dag får vi veta att han har två projekt som han har knutit till. Man, det låter säkert grovt.För de som inte känner till Park's Gammal pojke , här är min favoritscen från det flicket:

'alt =' '>

Populära Artiklar