Vilken Film Ska Jag Se?
 

Ramy Star May Calamawy ansluter sig till Disney +: s Moon Knight Series

Ramy Star May Calamawy ansluter sig till Disney +

Ramy-stjärnan May Calamawy går med i Disney +: s Moon Knight-serie

Efter två breakout-säsonger på den hyllade Hulu-komedin Ramverk , skådespelerskan May Calamawy förgrenar sig på ett stort sätt som Hollywood Reporter har meddelat att Bahrani-skådespelerskan har skrivit på att spela i Disney +: s Oscar Isaac-front Moon Knight serier i en för närvarande okänd roll.

RELATERAD: Synchronic's Benson & Moorhead Tapped to Helm Moon Knight EpisodesDe Moon Knight serien skrivs och utvecklas av Paraplyakademin Jeremy Slater med avsnitt som regisseras av den egyptiska filmskaparen Mohamed Diab och Synkronisk duoen Justin Benson och Aaron Moorhead .. Golden Globe-vinnaren Oscar Isaac var tidigare i samtal för titelrollen, med en filmfotograf för serien som bekräftade tidigare denna månad Stjärnornas krig alun sattes verkligen som ledningen.Plocka upp en kopia av serierna här!

Projektet var officiellt meddelat av Marvels kreativa chef Kevin Feige förra året tillsammans med två andra MCU-shower för Marvel och She-Hulk. Detta markerar de ikoniska superhjältenas live-action-debut som också förväntas presenteras i framtida MCU-filmer .Skapad av Doug Moench och Don Perlin 1975 för 'Werewolf by Night' # 32, Moon Knight är alter ego för Marc Spector, en judisk-amerikansk rabbins son som växte upp till att bli en tungviktsboxare och sedan en amerikansk marin.

RELATERAT: Disney + presenterar den första trailern för Marvel Animated Series Vad händer om ...?

Spector, en legosoldat som har många alter egon som cabbie Jake Lockley och miljonär playboy Steven Grant, för att bättre bekämpa den kriminella underjorden. Men senare fastställdes han som en kanal för den egyptiska månguden Khonshu efter att ha lämnats för döda på ett uppdrag i Egypten. Senast var han en konsult som klär sig i helt vit och går under namnet Mr. Knight.(Fotokredit: Amanda Edwards / WireImage)

Populära Artiklar