Vilken Film Ska Jag Se?
 

Mad Max: Furiosa Set Photos Reveal Titta på Chris Hemsworths skurk

(Foto av Lisa Maree Williams/Getty Images)

En ny serie bilder bakom kulisserna från Australiens uppsättning av Warner Bros. Pictures actionprequel Mad Max: Furiosa har dykt upp på nätet, vilket ger oss en ny titt på Chris Hemsworths namnlösa skurkaktiga karaktär. Filmen är planerad att gå på bio den 24 maj 2024.

Dessutom under en intervju med Sydney Morning Herald , bekräftade regissören George Miller rollbesättningen av Quaden Bayles, den unga australiensiska pojken som blev viral 2020 efter att han olyckligtvis blivit mobbad i skolan. Miller avslöjade också att han också först bjöd in Bayles att gå med Tre tusen år av längtan .'Det var bra för oss och det var bra för honom,' sa Miller. 'Och han gjorde ett så bra jobb att han har en liten roll i rasande .”RELATERAT: Ikoniska roller: Chris Hemsworths bästa actionfilm

I den Mad Max: Furiosa ställa in bilder, den Thor: Kärlek och åska Skådespelaren ses återigen bära ett långt hår och skägg, samtidigt som den bär en näsprotes. Det ger oss också vår första titt på hans karaktärs postapokalyptiska kostym.'När världen föll, rycks unga Furiosa från många mödrars gröna plats och faller i händerna på en stor cyklisthord ledd av Warlord Dementus', står det i sammanfattningen av den kommande filmen. 'När de sveper genom ödemarken kommer de över citadellet som leds av The Immortan Joe. Medan de två tyrannerna kämpar för dominans måste Furiosa överleva många prövningar när hon sätter ihop medlen för att hitta hem.”

rasande beskrivs som en fristående historia som kommer att dyka in i ursprunget till karaktären som tidigare porträtterats av Charlize Theron ( Det gamla gardet ) innan han korsade vägar med moderskeppsfranchisens eponyma antihjälte. Filmen kommer att ledas av Golden Globe-vinnaren Anya Taylor-Joy ( Drottningens Gambit ), Chris Hemsworth ( Avengers: Endgame ), och Tom Burke ( Brist ). Den senare ersatte Yahya Abdul-Mateen II, som lämnade projektet på grund av schemaläggningskonflikter.

De Galna Max prequel är skriven och regisserad av George Miller, som co-producerar filmen tillsammans med den Oscar-nominerade producenten Doug Mitchell. Millers australiensiska Kennedy Miller Mitchell-banner är också fäst för att producera.

RELATERAT: The Menu Teaser Trailer: Anya Taylor-Joy Leads Dark Comedy Thriller

Även om filmen hade ett dåligt valdeltagande i biljettkassorna med en global omsättning på över 370 miljoner dollar, Mad Max: Fury Road var en kritikerframgång, med kritiker som berömde dess film, produktionsdesign och framträdandena av Tom Hardy och Charlize Theron, som båda hade det svårt under inspelningen. Den vann också sex Oscarspriser av 10 nomineringar, inklusive bästa produktionsdesign, bästa filmredigering och bästa kostymdesign.

Populära Artiklar