Vilken Film Ska Jag Se?
 

Katherine McNamara spelade som Clary Fray i Shadowhunters

Katherine McNamara spelade som Clary Fray i ShadowhuntersABC Family har spelat Katherine McNamara som Clary Fray , den kvinnliga huvudrollen i serien 'Shadowhunters.' Hon går med i den tidigare tillkännagivna Dominic Sherwood som Jace Wayland, Alberto Rosende som Simon och Emeraude Toubia som 'Isabelle Lightwood.

McNamara sågs nyligen med i huvudrollen Nyårsafton och kommer att ses nästa i långfilmen Maze Runner: The Scorch Trials och i sommar på ABC Familjens hitserie 'The Fosters'.Baserat på den bästsäljande serien för unga vuxna fantasiböcker De dödliga instrumenten av Cassandra Clare, 'Shadowhunters' följer 18-årige Clary Fray, som på sin födelsedag får reda på att hon inte är den hon tror att hon är utan kommer från en lång rad Shadowhunters - mänskliga ängelhybrider som jagar demoner. När hennes mamma Jocelyn kidnappas kastas Clary in i en demonjakt med den mystiska Shadowhunter Jace och hennes bästa vän Simon. Clary, som nu lever bland faeries, warlocks, vampyrer och varulvar, börjar en resa av självupptäckt när hon lär sig mer om sitt förflutna och vad hennes framtid kan hålla.Vacker, kreativ och intelligent, Clary Fray är en lovande konststudent vars ljusa framtid spåras ur när hennes mamma kidnappas och hon lär sig att hennes liv har varit en lögn. Clary upptäcker en dold Shadow World full av vampyrer, varulvar och annan otänkbar fara som hon snabbt lär sig att navigera. När hon tvingas till handling, omfamnar hon sina nyfunna krafter och inser att hon kommer att spela den centrala rollen i denna nya värld.

“Shadowhunters” produceras av Constantin Film och verkställande producerad av Ed Decter och McG. McG kommer också att styra det första avsnittet.(Fotokredit: WENN.com)

Populära Artiklar