Vilken Film Ska Jag Se?
 

Imposters Star Inbar Lavi ansluter sig till Lucifer säsong 4 som Eve

Imposters Star Inbar Lavi ansluter sig till Lucifer säsong 4 som Eve

Imposters-stjärnan Inbar Lavi går med i Lucifer säsong 4 som Eve

TV Insider rapporterar att Inbar Lavi ( Bedragare , Flykt från fängelse , Det sista skeppet ) har gått med i säsong fyra i Netflix nyupptagna serie, djävulen . Lavi är inställd på att spela Eve, den ursprungliga syndaren, som är trött på att tillbringa sina dagar i Edens trädgård.I den officiella utgåvan är Eve uppenbarligen redo för ett litet äventyr: ”Efter en evighet med Adam har hon blivit rastlös i sitt äktenskap och längtar efter en mindre förutsägbar tid när saker och ting var spännande. Stygg. Farlig. Hon saknar sin heta och tunga första kärlek ... den charmiga skurk som frestade henne för så många år sedan. Det stämmer, djävulen själv ... Lucifer. ”djävulen nyligen startade produktionen på sin fjärde säsong, som är planerad till december för en förväntad release för 2019.

Baserat på Vertigo karaktären, djävulen är berättelsen om den ursprungliga fallna ängeln. Uttråkad och olycklig som helvetens herre övergav Lucifer Morningstar sin tron ​​och gick i pension till Los Angeles, där han har samarbetat med LAPD-detektiv Chloe Decker för att ta ner brottslingar. Showen rankas 10: e och åttonde bland alla FOX-drama denna TV-säsong och är nere 20% i demo från sin andra säsong. djävulen är i genomsnitt 0,8 demo och 3,3 miljoner veckovisa tittare till och med den 30 april.De avbokningsnyheter från början av maj rensade fans, som började ett skrik på sociala medier för ett annat nätverk för att rädda serien med hashtaggen '#SaveLucifer', som landade som trenderämnet nr 1 på Twitter en kort stund. Castmedlemmar från showen, inklusive Tom Ellis och Aimee Garcia, hade uppskattat allt fansstöd och höll hopp i intervjuer om att det fortfarande fanns en chans och efter att producenten Warner Bros. TV köpte det till andra nätverk, Netflix är frälsaren för serien.

djävulen produceras av Warner Bros. Television, i samarbete med Jerry Bruckheimer Television och Aggressive Mediocrity. Serien är baserad på karaktärer skapade av Neil Gaiman, Sam Kieth och Mike Dringenberg för Vertigo, från DC Entertainment och är verkställande producerad av Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Ildy Modrovich och Joe Henderson. Len Wiseman fungerar som regissör och verkställande producent. Kapinos fungerar som konsult i serien.

Populära Artiklar