Vilken Film Ska Jag Se?
 

Hansel & Gretel: Witch Hunters 2 namnregissör

En regissör har hittats för Hansel & Gretel: Witch Hunters 2.

Kommersiella regissören Bruno Aveillan kommer att göra sin långfilmdebut som hjälm Hansel & Gretel: Witch Hunters 2

Planer för uppföljning av en filmfilm till regissörens Tommy Wirkola 2013 saga actionthriller går framåt idag som Deadline rapporterar att reklamhjälmar Bruno Aveillan kommer att göra sin långfilmdebut som hjälpar Paramount Pictures ' Hansel & Gretel: Witch Hunters 2 .Även om Wirkola kommer inte tillbaka till regissörstolen på den kommande uppföljaren meddelade han nyligen att han hade slutfört arbetet med projektets manus och att det största produktionshindret har handlat om att hitta tid i stjärnan Jeremy Reners hektiska program.'Jag kan bara säga att det är voodoo inblandat,' Wirkola retade nyligen uppföljaren i en intervju med CraveOnline .

Originalet Hansel & Gretel: Häxjägare spelar också Gemma Arterton och Famke Jansen och äger rum 15 år efter den mytiska Hans och Gretel-incidenten i ett häxans pepparkakshus. Arterton, som också återvänder till uppföljaren, spelar titeln Gretel. Hon och Reners Hansel är nu specialiserade duschjägare som vill lägga ner den kaklande svarthattuppsättningen.Den första filmen tjänade 55 miljoner dollar inhemskt och över 170 miljoner dollar internationellt.

Hansel & Gretel: Witch Hunters 2 kommer att produceras av Gary Sanchez Productions Will Ferrell, Adam McKay och Kevin Messick och Flynn Picture Co.s Beau Flynn.

Flera exempel på Aveillans tidigare projekt finns online på hans Vimeo-sida . I spelaren nedan kan du kolla in en kort reklam som han regisserade för Shangri-La Hotel and Resorts , som äger rum i en snöig trämiljö som inte är helt annorlunda än vad publiken såg i Wirkolas original Hansel & Gretel: Häxjägare .Hansel & Gretel: Witch Hunters 2 har ännu inte ett släppdatum, men kolla tillbaka för uppdateringar när de blir tillgängliga.

'alt =' '>

Populära Artiklar