Vilken Film Ska Jag Se?
 

The Final Beauty and the Beast Trailer släppt av Disney!

Den sista trailern Beauty and the Beast släppt av Disney! Du kan se den sista trailern Beauty and the Beast på Motifloyalty.com.

Börja bildspelet

Den sista trailern Beauty and the Beast släppt av Disney!

Walt Disney Studios har avslöjat finalen Skönheten och Odjuret trailer, som du kan titta på med spelaren nedan! Låt oss veta vad du tycker om finalen Skönheten och Odjuret trailer i kommentarerna.Disneys nya Skönheten och Odjuret filmen är en live-action-omberättande av studioens animerade klassiker som refashrar de klassiska karaktärerna från berättelsen så gammal som tiden för en samtida publik, och förblir trogen mot den ursprungliga musiken medan den uppdaterar noten med flera nya låtar. Skönheten och Odjuret är den fantastiska resan till Belle, en ljus, vacker och oberoende ung kvinna som fångas av ett odjur i sitt slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade personal och lär sig att se bortom odjurets hemska yttre och förverkliga den sanna prinsens vänliga hjärta och själ.Skönheten och Odjuret stjärnor Emma Watson som Belle; Dan Stevens som odjuret; Luke Evans som Gaston, den stiliga, men grunda byborna som älskar Belle; Oscar-vinnaren Kevin Kline som Maurice, Belle's excentriska, men älskvärda far; och Josh Gad som Lefou, Gastons långmodiga assistent. Filmen visar också Ewan McGregor som Lumière, Gugu Mbatha-Raw som Plumette, Ian McKellen som Cogsworth, Stanley Tucci som Cadenza, Audra McDonald som Garderobe och Emma Thompson som Mrs. Potts.

Regisserad av Oscar-vinnaren Bill Condon baserad på 1991-animerade filmen, Skönheten och Odjuret produceras av David Hoberman och Todd Lieberman av Mandeville Films med åtta gånger Oscar-vinnande kompositör Alan Menken, som vann två Oscar-priser (Bästa originalpoäng och bästa låt) för animeringsfilmen 1991, vilket ger poängen, som kommer att innehålla nya inspelningar av de ursprungliga sångerna skrivna av Menken och Howard Ashman, liksom flera nya låtar skrivna av Menken och den trefaldiga Oscar-vinnaren Tim Rice.Skönheten och Odjuret släpps på teatrar den 17 mars.

'alt =' '>

[Galleriet hittades inte]

Populära Artiklar