Vilken Film Ska Jag Se?
 

Exklusivt: Paul Scheer Talks Marvel Hopes & The League Future

Exklusivt: Paul Scheer Talks Marvel Hopes & The League Future

Exklusivt: Paul Scheer pratar om Marvel-förhoppningar och The League-framtid

Ända sedan hans breakout-arbete som en del av den älskade komedigruppen Human Giant har Paul Scheer bokstavligen varit mannen om staden och dykt upp i allt från FX / FXX's Ligan till Piranha 3D och medan han chattar med komikern för sitt arbete i den kommande brottthrillern, Ärkefiende Motifloyalty.com utforskade Scheer hopp om sin framtid med Marvel och en möjlig återförening av fantasy fotboll komedi.

RELATERAD: CS-intervju: Författare / regissör Adam Egypt Mortimer om ärkefiendeFör fans av powerhouse-serietidningsstudion och de med ett Disney + -konto framträder Scheer i streamingplattformens dokumentär Marvels 616 visade sig vara en trevlig överraskning, särskilt för dem som känner till hans förflutna med Marvel som båda författare i flera frågor av Guardians Team-Up och Deadpool tvååriga # 1 , bland andra, och framträder som en fiktiv version av sig själv i The Astonishing Ant-Man # 4 .Med sitt avsnitt, där han spelade och regisserade, med fokus på en återblick genom Marvels glömda karaktärer och hans sammanställning av en tonhöjd för en TV-serie baserad på Simon Furmans Råstyrka , men Scheer tog inte lätt på den här forskningen och avslöjade sin önskan att arbeta med studion en dag, vare sig det var för hans planerade anpassning eller ett annat projekt.

'Jag älskar Marvel, jag gör det bara, jag är ett fan och jag älskar vad de kan göra för att verkligen låta regissörer sätta sin prägel på saker', berättade Scheer varmt. ”För mig skulle det vara en dröm att arbeta med dem, oavsett om det var Råstyrka eller något annat, jag vet inte hur snabbt Marvel kommer att hoppa in i animerade någonting, de verkar som om de återuppfinner hela sin plan just nu för hur de vill göra sin tv. Så för mig är jag glad att vänta, men att göra vad som helst i det Marvel-universum skulle vara en explosion. ”Klicka här för att köpa hela serien Ligan !

Efter slutsatsen 2015 på det Fox-ägda kabelnätverket har samtal ibland dykt upp från stjärnorna och skaparna av Ligan om en eventuell återupplivning eller återförening i framtiden och även om Scheer bekräftar att han och resten av rollerna verkligen är mer än redo att återvända, varnar han att fansen kan förvänta sig att vänta längre av rätt skäl.

'Vi pratade definitivt om det i denna tid, särskilt under denna COVID-tid då människor återförenas för insamlingar och sådant,' förklarade Scheer. ”Vi ville verkligen se till att vi gjorde det på rätt sätt, du vet, vi kan inte riktigt göra en live-läsning eftersom showen improviserades, vi vill ta reda på vad vi kunde göra. Det finns ett inslag i hur människor zoomer som vi trodde skulle vara en intressant sak. Så som jag säger det är det här, 'Räkna inte med det, men räkna inte heller ut det.' Vi vill komma tillsammans, vi kommer att träffas, jag vet inte när vi ska få det att hända, Jag tror att vi måste hitta rätt sätt att göra det, för när du kommer tillbaka vill du se till att det känns som att det ger allt som folk vill. Som fan är det något som jag är mycket medveten om, du vill inte bara göra något som är slapdash och snarare kommer vi alla på Zoom och skjuter skiten. Om vi ​​ska göra något som är riktigt eller som en film för Netflix, kommer vi att se till att vi gör det på rätt sätt. ”Skapad av Jeff och Jackie Schaffer och debuterade 2009, fokuserade den semi-improviserade serien på en fantasy fotbollsliga, dess medlemmar och deras vardag i Chicago, Illinois. Förutom Scheer inkluderade Mark Duplass ( The Morning Show ), Stephen Ranazzisi ( Paul Blart: Mall Cop ), Nick Kroll ( Stor mun ), Jon Lajoie ( Låt oss vara poliser ) och Katie Aselton ( Legion ), med sin sju-säsong kör ett antal stora återkommande och gäststjärnor inklusive Brie Larson ( Kapten Marvel ), Seth Rogen ( En amerikansk knipa ), Jason Mantzoukas ( Stor mun ), Janina Gavankar ( Vägen tillbaka ), Rob Huebel ( Barnsjukhus ), Leslie Bibb ( Märka ), Juni Diane Raphael ( Långskott ) och många fler.

RELATERAT: Exklusivt: Kevin Dillon bekräftar Entourage Creator med tanke på väckelse!

Scheer avsnitt av Marvels 616 är för närvarande tillgänglig för strömning på Disney + medan Ärkefiende är inställd på att komma till utvalda teatrar, digitala plattformar och VOD på fredag ​​och kan förbeställas här !Populära Artiklar