Vilken Film Ska Jag Se?
 

Dwayne Johnson tillkännager juli 2022 Black Adam släppdatum!

Dwayne Johnson tillkännager juli 2022 Black Adam släppdatum Börja bildspelet

Dwayne Johnson tillkännager släppdatum för Black Adam 2022!

Fans av DC Extended Universe och March Madness fick en speciell behandling i går kväll som Dwayne Johnson ( Hobbs & Shaw ) avbröt en kommersiell paus före UCLA vs. Alabama-spelet för att avslöja det Black Adam är på väg till biografer den 29 juli 2022! Kolla in meddelandet nedan samt den nya teaseraffischen i galleriet längst ner!

RELATERAD: Pierce Brosnan ansluter sig till Dwayne Johnsons Black Adam som Doctor Fate
Nyheten om filmens släppdatum kommer på rollerna för rollerna för Justice Society of America-medlemmar som avrundas med Pierce Brosnan ( Utlänningen ) som Doctor Fate, med Golden Globe-kandidaten som ansluter sig till Noah Centineo ( Till alla pojkar jag har älskat tidigare ), som kommer att spela som Atom Smasher, Quintessa Swindell ( Smycken ) som cyklon och Aldis Hodge ( En natt i Miami ) som Hawman. I filmen kommer även Sarah Shahi ( Stad på en kulle ) och Marwan Kenzari ( Aladdin ), även om deras roller för närvarande hålls nära antihjältebröstet.

Black Adam var planerad till biografer den 22 december 2021, men sköts ursprungligen tillbaka till ett ospecificerat släppdatum på grund av produktionsförseningar från den globala pandemin, men med filmen enligt uppgift att starta produktion nästa månad i Atlanta, är den nu planerad till en 29 juli , Släpp 2022. Det nya datumet kommer att se filmen gå upp mot en annan långvarig blockbuster i den femte delen av filmen Indiana Jones franchise, som styrs av James Mangold ( Logan ) och kommer att avsluta den Harrison Ford-ledda äventyrsserien.Tillkännagivandet om introduktionen av Justice Society of America kom under förra årets DC FanDome-evenemang, även om man också har bekräftat att Hawkgirl, Hawkmans frekventa partner och romantiska intresse, för närvarande måste vara frånvarande från DC Extended Universe. Karaktären sågs nyligen porträtteras av Shiera Sanders Hall som en del av Stjärn tjej JSA, även om hon förlorade sitt liv till Brainwave den kväll som Injustice Society attackerade gruppens huvudkontor.

Johnson har varit knuten till och utvecklat en Black Adam film i över ett decennium nu, med ibland supervillain, ibland antihjälte ursprungligen planerad för att göra sin efterlängtade debut i 2019 Shazam! , även om studion valde att dela upp karaktärerna i enskilda filmer för att ge dem andningsrum och rätt utveckling, istället för att reta karaktären när Djimon Hounsous ursprungliga trollkarl Shazam berättar sin ursprungshistoria till Billy Batson.

Baserat på DC Comics-karaktären skapad av Otto Binder och C.C. Vink, Black Adam regisseras av Jaume Collet-Serra ( The Shallows ) med Johnson som huvudrollen som anti-hjälten och Rory Haines och Sohrab Noshiryani har skrivit det aktuella manuset medan Adam Stztykiel skrev den tidigare. Filmen blir det andra samarbetet mellan Collet-Serra och Johnson, som också har arbetat tillsammans med Disneys kommande äventyrsfilm Djungelkryssning .RELATERAT: Ron Livingston ersätter Billy Crudup som Henry Allen i The Flash

Filmen produceras av Johnson och FlynnPicturesCos Beau Flynn tillsammans med Dany Garcia och Hiram Garcia från Seven Bucks Productions, medan Scott Sheldon kommer att övervaka projektet för FlynnPictureCo.

Black Adam

Populära Artiklar