Vilken Film Ska Jag Se?
 

CS-guide till de bästa nya skräckfilmerna och TV-programmen för att streama denna Halloween!

CS-guide till de bästa nya skräckfilmerna och TV-programmen för att streama denna Halloween!

CS-guide till de bästa nya skräckfilmerna och TV-programmen för att streama denna Halloween!

När Halloween-helgen snart närmar sig, samlade Motifloyalty.com en guide över de bästa nya skräckfilmerna och TV-programmen som finns tillgängliga för att strömma från början av denna månad till ära för vår favorit skrämmande semester! Med några få klockfester / virtuella evenemang som en speciell godbit för skräckfans kan du kolla in vår guide för att hjälpa dig att fira Halloween!RELATERAD: ComingSoon's 2020 presentguide för Halloween!Bästa nya spöklika serien att streama

The Haunting of Bly Manor

'alt =' '>Mike Flanagans uppföljning av Haunting of Hill House - även ett måste - på Netflix är inspirerad av Henry James verk. Efter en au pair tragisk död anställer Henry Wingrave (Henry Thomas) en ung amerikansk barnflicka, Dani (Victoria Pedretti), för att ta hand om sin föräldralösa systerdotter (Amelie Bea Smith) och brorson (Benjamin Evan Ainsworth) som bor på Bly Manor med kock Owen (Rahul Kohli), markvakt Jamie (Amelia Eve) och hushållerska Mrs. Grose (T'Nia Miller).

Titta nu på Netflix!

Lovecraft Country'alt =' '>

Efter säsongsfinalen av Misha Greens fantasyskräckdrama är hela den första säsongen tillgänglig nu för att strömma på HBO Max. Baserat på författaren Matt Ruffs roman med samma namn, Lovecraft Country följer Atticus Freeman (Jonathan Majors) när han går med sin vän Letitia (Jurnee Smollett-Bell) och hans farbror George (Courtney B. Vance) för att ge sig ut på en vägresa över 1950-talet Jim Crow America på jakt efter sin försvunna far (Michael Kenneth Williams). Detta börjar en kamp för att överleva och övervinna både rasistiska skräck i det vita Amerika och de skrämmande monster som kan rippas från en Lovecraft-pocketbok.

Titta nu på HBO Max!Monsterland

'alt =' '>

Baserat på novellerna från Nathan Ballingruds Nordamerikanska sjömonster, serien är en skräckantologi som följer historien om trasiga människor som drivs till desperata handlingar i ett försök att reparera sina liv, med möten med sjöjungfrur, fallna änglar och en mängd andra mytiska varelser och fasor. Monsterland stjärnor Kaitlyn Dever, Taylor Schilling, Mike Colter, Kelly Marie Tran, Jonathan Tucker och mer.

Titta nu på Hulu!

Helström

'alt =' '>

Från Paul Zbyszewski följer serien syskon och förmodade seriemördare avkomma Daimon Helstrom (Tom Austen) och Ana Helstrom (Sydney Lemmon). Helströms plågade av deras familjebakgrund kommer att bedriva världens svåraste - med något eget familjedrama.

Titta nu på Hulu!

Sanningssökare

'alt =' '>

Spela in i en mystisk värld fylld med rädsla och monster som inte är synliga, Sanningssökare blandar det väldigt roliga med det väldigt läskiga i en spännande syn på genreberättande. Den övernaturliga komedieserien med åtta avsnitt som skapats av Nick Frost och Simon Pegg i huvudrollen följer ett team av paranormala utredare på deltid som samarbetar för att avslöja och filma spökobservationer över hela Storbritannien och dela sina äventyr på en online-kanal för alla ser. Men när de satsar ut hemsökta kyrkor, underjordiska bunkrar och övergivna sjukhus med sitt utbud av hemgjorda spökdetekterande gizmos, blir deras övernaturliga upplevelser oftare, skrämmande och till och med dödliga, när de börjar avslöja en konspiration som kan leda till Armageddon för hela mänskligheten.

Premiär 30 oktober på Amazon Prime Video!

Oupplösta mysterier Volym 2

'alt =' '>

Sex nya avsnitt av dokumentärbrottsserien tappade tidigare denna månad, och mer oförklarliga försvinnanden, tragiska händelser och bisarra händelser. Kanske har en tittare nyckeln till att lösa dessa fall. Detektiver, journalister och familjemedlemmar erbjuder spännande teorier i denna gripande serie, från skaparna av originaldokumentärerna, Cosgrove / Meurer Productions, och 21 Laps Entertainment, producenterna av Stranger Things .

Titta nu på Netflix!

Evil säsong 1 - Strömmar nu på Netflix

'alt =' '>

CBS dramaserie för skräckbrott började strömma sin första säsong på Netflix tidigare denna månad. Ondska är en psykologisk mysterieserie om striden mellan vetenskap och religion. Den fokuserar på Kristen Bouchard (Katja Herbers), en skeptisk kvinnlig klinisk psykolog som ansluter sig till David Acosta (Mike Colter), en katolsk präst-i-utbildning och en blå krageentreprenör när de undersöker förmodade mirakel, demoniska ägodelar och andra extraordinära händelser för att se om det finns en vetenskaplig förklaring eller om något verkligt övernaturligt fungerar.

Titta nu på Netflix!

Mr. Mercedes Seasons 1 & 2 - Strömmar nu på Peacock

'alt =' '>

Baserat på Stephen Kings bästsäljande Bill Hodges-romantrilogi flyttade de första två säsongerna i serien, som ursprungligen sändes på Audience Network, till Peacock den här månaden. Herr Mercedes följer en pensionerad detektiv, Bill Hodges (Brendan Gleeson), som plågas av en seriemördare, Brady Hartsfield alias Mr. Mercedes (Harry Treadaway), genom en serie brev och e-postmeddelanden, vilket får honom att ge sig ut på en farlig och potentiellt felaktig korståg för att skydda sina nära och kära och sig själv.

Titta nu på Peacock!

Bästa nya spöklika filmer att strömma

Välkommen till The Blumhouse

'alt =' '>

Prime Video presenterar Välkommen till The Blumhouse , en samling oroande genrefilmer som drar nytta av vår djupaste rädsla. Producerad av skräckmästaren Jason Blum och regisserad av en grupp framväxande röster, dessa fristående mörka thrillers - Lögnen , Nattlig , Svart låda och Onda ögat - introducera publiken till nya världar, olika perspektiv och olyckshändelser. Medan varje film är distinkt, Välkommen till The Blumhouse samling utforskar familj och kärlek som en förlossande eller destruktiv kraft. Krulla upp dig i soffan, oroa dig och se hur våra karaktärer trasslar in sig i sin egen lögnväv, förråder sina nära och kära och fly från det onda som hemsöker dem.

Kolla på Lögnen , Nattlig , Svart låda och Onda ögat nu på Amazon Prime Video!

Skrämma mig

'alt =' '>

I filmen skriven och regisserad av Josh Ruben checkar Fred (Ruben), en frustrerad copywriter, in i en vinterstuga för att starta sin första roman. Medan han joggar i de närliggande skogen träffar han Fanny (Aya Cash), en framgångsrik och självbelåten ung skräckförfattare som driver upp hans osäkerhet. Under ett strömavbrott utmanar Fanny Fred att berätta en läskig historia. När en storm startar passerar de den tid som snurrar spöklika berättelser som drivs av spänningarna mellan dem, och Fred tvingas konfrontera sin ultimata rädsla: Fanny är den bättre berättaren. Insatserna höjs när de besöks av en skräckfan som levererar levity (och en pizza) till förfarandet.

Titta nu på Shudder!

Wolf of Snow Hollow

'alt =' '>

Terror griper en liten bergsstad när kroppar upptäcks efter varje fullmåne. Att förlora sömn, uppfostra en tonårsdotter och ta hand om sin sjuka far kämpar officer Marshall (regissör / författare Jim Cummings) för att påminna sig själv om att det inte finns något som varulvar.

Köp eller hyra nu på Amazon Prime Video!

Häxorna

'alt =' '>

Reimagining Roald Dahls älskade historia för en modern publik, Robert Zemeckis visuellt innovativa film berättar om den mörkt humoristiska och hjärtvärmande berättelsen om en ung föräldralös pojke (Jahzir Bruno) som i slutet av 1967 kommer att bo hos sin kärleksfulla mormor (Octavia Spencer) i landsbygdens stad Alabama Demopolis. När pojken och hans mormor möter några bedrägligt glamorösa men grundligt djävulska häxor, viskar hon klokt vår unga hjälte till en överdådig badort. Tyvärr anländer de precis vid samma tid som världens Grand High Witch (Anne Hathaway) har samlat sina kamrater från hela världen - undercover - för att genomföra sina onda planer.

Titta nu på HBO Max!

Lik

'alt =' '>

Skrivet och regisserat av Jarand Herdal, i svältande efter en kärnkraftskatastrof, deltar en familj på tre i en välgörenhetshändelse på ett hotell, som tar en mörk vändning när människor börjar försvinna.

Titta nu på Netflix!

Döden av mig

'alt =' '>

Med Maggie Q och Luke Hemsworth i huvudrollen fokuserar filmen på ett par på en exotisk semester som vaknar en morgon med baksmälla och inte minns vad som hände. När de spelade upp videon från förra kvällen lär de sig att de deltog i en ritual som på något sätt slutade med att mannen mördade hustrun - även om hon faktiskt lever så mycket.

Köp eller hyra nu på Amazon Prime Video!

Böcker av blod

'alt =' '>

Baserat på Clive Barkers hyllade skräckantologi Böcker av blod , Brannon Braga och Adam Simons anpassning tar en resa in i okartat och förbjudet territorium genom tre berättelser trassliga i rum och tid.

Titta nu på Hulu!

The Mortuary Collection

'alt =' '>

I staden Raven's End är ingenting som det verkar ... Desperat för arbete, en ung drifter (Caitlin Fisher) ansöker om jobb vid det lokala bårhuset i utkanten av staden. Där möter hon Montgomery Dark, (Clancy Brown), en excentrisk mortiker med mer än några få skelett i sin garderob. Montgomery berättar om den konstiga historien i staden genom en serie vridna berättelser, som var skrämmande än den förra. Men drifterens värld blir otagen när hon upptäcker att den sista historien är hennes egen!

Titta nu Amazon Prime Video!

Dåligt hår

'alt =' '>

I denna skräcksatir från författaren / regissören Justin Simien 1989, följer filmen en ambitiös ung kvinna (Elle Lorraine) som får en väv för att lyckas i musik-tv: s image-besatta värld. Men hennes blomstrande karriär kostar mycket när hon inser att hennes nya hår kan ha ett eget sinne.

Titta nu på Hulu!

Creepshow Animerad Special

'alt =' '>

Två animerade berättelser om terror: 'Survivor Type', baserad på novellen av Stephen King och anpassad av Greg Nicotero, spelar Kiefer Sutherland som en man som är fast besluten att leva ensam på en öde ö oavsett vad det kostar. 'Twittering from the Circus of the Dead', baserad på novellen av Joe Hill och anpassad av Melanie Dale, spelar Joey King som tonåring vars familjeresa inkluderar ett besök på den allvarligaste showen på jorden.

Titta nu på Shudder!

Tales from the Hood 3

'alt =' '>

Efter franchisens kultklassiska rötter kommer den nya antologin med Tony Todd och Lynn Whitfield att skrämma och spänna med sina skrämmande vändningar och sociala kommentarer.

Köp eller hyra nu på Amazon Prime Video!

Bindningen

'alt =' '>

När hon besöker sin fästmös mor i södra Italien, måste en kvinna (Mía Maestro) bekämpa den mystiska och illvilliga förbannelsen som syftar till att göra anspråk på sin dotter.

Titta nu på Netflix!

Hubie Halloween

'alt =' '>

Hubie Dubois (Adam Sandler) tillbringar otacksamt varje Halloween för att se till att invånarna i hans hemstad Salem firar säkert och spelar efter reglerna. Men i år har en flyktad kriminell och en mystisk ny granne Hubie i hög beredskap. När människor börjar försvinna är det upp till Hubie att övertyga polisen (Kevin James, Kenan Thompson) och stadsfolk att monstren är verkliga, och bara han kan stoppa dem.

Titta nu på Netflix!

Vampyrer mot Bronx

'alt =' '>

Från Osmany Rodriguez och Blaise Hemingway följer komedi-skräckfunktionen en grupp unga vänner från Bronx-kampen för att rädda sitt kvarter från gentrifiering ... och vampyrer.

Titta nu på Netflix!

En barnvaktens guide till monsterjakt

'alt =' '>

När gymnasieskolan Kelly Ferguson (Tamara Smart) motvilligt går med på att barnvakt Jacob Zellman (Ian Ho) på Halloween är det sista hon förväntar sig att rekryteras till ett internationellt hemligt samhälle av barnvakter som skyddar barn med speciella krafter från monster. För att skydda Jacob från att skada samarbetar Kelly med kapitel utan nonsens, vice president Liz Lerue (Oona Laurence), teknikgeni Berna Vincent (Troy Leigh-Anne Johnson), varelseexpert Cassie Zhen (Lynn Masako Cheng) och potions master Curtis Critter (Ty Consiglio) för att besegra en Boogeyman känd som 'The Grand Guignol' (Tom Felton), en glamorös häxa som heter 'Peggy Drood' (Indya Moore) och deras legion av mystiska monster.

Titta nu på Netflix!

RELATERAT: ComingSoon Staffs läskigaste filmupplevelser!

Spooky Events att strömma

Blumhouse är värd för sin allra första virtuella händelse BlumFest där skräckfans kan få en förhandsvisning av studioens kommande film- och TV-projekt. BlumFest 2020 kommer att bestå av virtuella paneler, förhandsvisningar, uppdateringar och nyheter som kommer att värdas och modereras av Rotten Tomatoes redaktör Jacqueline Coley. Evenemanget kommer att innehålla framträdanden från rollerna och filmskapare av Välkommen till Blumhouse , The Craft: Legacy , Galen , Halloween dödar och The Good Lord Bird . Fans bör också förutse flera överraskningsgäster som kommer att dela exklusiva nyheter om Blumhouse's oanmälda projekt. Det virtuella evenemanget äger rum torsdagen den 29 oktober kl 10:00 PT på Blumhouse Youtube-kanal och Facebook sida .

Rakuten Viki , den största streamingtjänsten för asiatiskt innehåll, är värd för en Halloween Movie Night Watch Party för Rampant , en koreansk thriller om spridningen av en zombiepest, den 31 oktober kl 19:00 PT. Se också till att kolla in deras 'Spooki Viki' Halloween-samling, bestående av över 40 asiatiska skräcktitlar, inklusive Tåg till Busan , Tale of the Nine-Tailed , Sök , Hotel Del Luna , och mycket mer!

BroadwayHD , streamingplattformen för teaterfans, debuterar Night of the Living Dead Live! , scenversionen av den ursprungliga George A. Romero 1968-filmen, den 29 oktober. En av de mest ikoniska och inflytelserika utgåvorna genom tiderna, Night of the Living Dead Live! skjuter gränsen mellan det fasansfulla och det hysteriska, eftersom det gör sin debut i London. Produktionen, skriven av Christopher Bond, Dale Boyer och Trevor Martin, följer den kusliga berättelsen om ett gäng främlingar hålt i en bondgård på landsbygden i Pennsylvania.

Populära Artiklar