Taika Waititi återupptar sin roll som Korg i Contest of Champions Motion Comic

Korg planerar en annan revolution, och han har tagit med tillräckligt med broschyrer för alla i den nya rörelse-serien till Marvel's Contest of Champions-spelet.

Diamond Select Toys presenterar vinterreleaser inklusive DCeased & Clone Wars!

När sommaren närmar sig har Diamond Select Toys presenterat sitt sortiment av figurer som slår i butiker i vinter, inklusive artiklar från DC Comics-serien DCeased, Marvel Comics, The Nightmare Before Christmas och Star Wars: The Clone Wars!

CS Soapbox: Vem är Starro och vad gör han i The Suicide Squad?

Nu har de flesta av er sett trailern för James Gunn: s The Suicide Squad och kommer sannolikt att ha några frågor: först, vad fan är den jätte sjöstjärnan-kaiju-saken? Det är Starro.

Michael Turners Fathom och Soulfire-regissörer och manusförfattare

Två av den sena Michael Turners skapareägda serien kan äntligen få seriefilmer med live-action.

Mondo presenterar ny serie Marvel Mecha-leksaksfigurer med Spider-Man!

Efter tre års utveckling är Mondo stolt över att officiellt avslöja den första figuren i deras Marvel Mecha-serie Spider-Man Mecha, inspirerad av etikettens kärlek till manga och japanska mechadesigner från 80- och 90-talet och har också skapat en begränsad utgåva symbiotversion av figuren.

Spawn Kickstarter lanseras för uppdaterad 1995-samlingsfigur

Kickstarter-kampanjen för Original Spawn Action Figure och Comic Remastered med en uppdaterad version av den ursprungliga 1995 samlarobjektet har officiellt lanserats.

Peanuts Worldwide erbjuder instruktionsvideor om hur man ritar Snoopy!

Medan alla saknar sällskap med vänner och nära och kära under dessa dagar av isolering, erbjuder Peanuts Worldwide och Charles M. Schulz Museum fans möjlighet att ta med sig några av sina favoritfolk direkt in i sina hem genom att lära sig att rita Snoopy, Charlie Brown och resten av Peanuts-gänget!

DC Comics bryter förhållandet med Diamond Comics-distributörer

Eftersom serietidningsindustrin vill komma tillbaka på spåret mitt i den globala pandemin som orsakar en stor avstängning, har det kommit ut att en stor rift har inträffat när DC Comics har skurit sina band med Diamond Comics Distributors.

The Walking Dead Comics för att åter släppas i Deluxe Color Edition

Walking Dead-serierna kommer inte längre förbli svarta och vita. Walking Dead Deluxe ser ut att sätta om hela historien på nytt.

Joss Whedon säger att Fox drog Buffy Comics från Dark Horse

Buffys årtionden på Dark Horse Comics upphör eftersom Fox tog licens, enligt seriens skapare Joss Whedon.

Exklusiva Spreads för Wonder Woman: Amazons väg

Motifloyalty.com är glada att dela tre exklusiva uppslag från Insight Editions / DC Comics nya illustrerade, interaktiva historia om Wonder Woman in Wonder Woman: The Amazons Way.

Hasbro presenterar första gången Marvel Legends HasLab-projekt!

Idag kom några spännande nyheter från Hasbro Pulse eftersom leksaksföretaget har presenterat sitt första Marvel Legends HasLab-projekt någonsin med en figur av en av X-Men's mest ikoniska antagonister, Sentinel!

Emily Bett Rickards tillkännager sitt tidiga utträde från pilen

Felicity tecknar för gott när Emily Bett Rickards avslöjar sina planer på att lämna Arrow före den åttonde och sista säsongen.

Auktion av Heritage Comics & Comic Art drar över 9 miljoner dollar

Frank Frazettas målning för Jane Gaskells The Serpent och Bernie Wrightson originalkonst för Mary Wollstonecraft Shelleys Frankenstein ökade försäljningen av Heritage Comics & Comic Art till över 9 miljoner dollar!

DC Multiverse Batman-figur av Todd McFarlane avslöjad!

Todd McFarlane, en av de mest ikoniska serietidningsartisterna i slutet av 1900-talet, har presenterat en helt ny DC Multiverse Batman-actionfigur designad, skapad och producerad av McFarlane och hans prisbelönta McFarlane Toys-företag!

Diamond kommer att upphöra med distribution av serietidningar till butiker

I ett enormt slag mot den direkta marknaden kommer Diamond Comic Distributors att sluta acceptera nya serietidningar från skrivare.

10 Hawkeye-serier att läsa innan Disney + -serien

Motifloyalty.com har valt 10 Hawkeye-serier att läsa innan Clint Barton och Kate Bishop's Disney + -serie har premiär senare i år. Kolla in våra val nedan!

Drottning Nimue försöker Hellboy i en ny förhandsgranskningsplats

Milla Jovovichs Nimue, the Blood Queen, vill mer än hämnas i det här förhandsklippet från den kommande omstartfilmen Hellboy.

Jim Lee klargör omväxlingen på DC Comics

Efter de senaste stora uppsägningarna på WarnerMedia, som såg att DC minskade 20% av sin personal inklusive många ledande redaktörer, har DC-utgivaren och kreativa chefen Jim Lee öppnat upp om uppsägningarna inklusive att ta itu med rykten om att WarnerMedia vill ha ur serietidningen. ''

CS-samlarföremål: Kylo Ren, Bo Katan & More!

Hej och välkommen till den senaste utgåvan av CS Collectibles, Motifloyalty.coms senaste veckokolumn som ger dig det bästa inom premiumsamlar! Ta reda på det senaste om statyer, figurer, affischer, kort, eBay-erbjudanden, Amazon-erbjudanden och mycket mer nedan!

Populära Artiklar