Vilken Film Ska Jag Se?
 

Bryce Dallas Howard och DeWanda Wise är öppna för att återupprepa sina Jurassic World Dominion-karaktärer

Fansen kanske ser fler äventyr för Claire och Kayla.

Framför Jurassic World Dominion Förlängd utgåva, ComingSoon Senior Editor Tudor Leonte pratade med Bryce Dallas Howard och DeWanda Wise om deras roller i filmen. Båda skådespelerskorna sa att de skulle vara villiga att reprisera sina karaktärer som Jeff Goldblum, Laura Dern och Sam Neill gjorde nästan två decennier efter Jurassic park .

Tudor Leonte: Bryce, Jurassic World Dominion extended edition visar ännu fler bilder från Claires spännande jakt på taket med Raptor. Hur är det för dig att filma den scenen?

Bryce Dallas Howard : Herregud. Tja, det är så underbart att få släppa den utökade utgåvan här på Malta eftersom så mycket av filmen utspelar sig på Malta, och det finns den där otroliga sekvensen som inkluderar att både vi och Chris jagas runt i staden. Det är fantastiskt att se alla dessa extra ögonblick, men det är bara särskilt meningsfullt att scenerna från originalfilmen har återställts. När du är på Malta känner du dig desto mer intensiv, och du känner hur mycket det går för vi har sett början av filmen. Det var en riktigt, riktigt, riktigt spännande sekvens att få se nu som en del av den utökade upplagan, för det känns ännu mer spännande och spännande.Jag kvalificerar det som ett dåligt ögonblick, och på tal om dåliga ögonblick, DeWanda, din karaktär, Kayla, har gott om dem. Jag skulle vilja höra ditt favoritögonblick från filmen.

DeWanda Wise : Det var precis allt om det. Jag känner att jag skulle dyka upp på inspelningsplatsen ibland, och det är filmen som finns på sidan, och sedan är du i produktion, och det är som att det finns så många versioner av filmen som händer. Och Colin fortsatte bara att lägga till ögonblick. Han fortsatte bara att lägga till dessa ögonblick. Den som knäcker mig, för den knäcker mig fortfarande, är att det finns det här ögonblicket där alla våra hjältar är tillsammans, de bara flydde, eh, Giganotosaurus, kanske. Ja. Som att de tror att de nyss flydde...

Howard : För andra gången.Klok : De tror att de flydde det. Det är som en hel lagpress, vet du? Du ser bara Kayla ta tag i den här enorma, mycket tunga lugnande pistolen från väggen och dra upp den med en arm. Det var allt Colin Trevorrow. Han sa, 'Okej, DeWanda, här är vad vi ska göra nu.' Jag tänkte: 'Är det vad vi ska gå?'

Howard : Han säger 'Gör dig redo för hjälteögonblicket.'

Klok : Så att man knäcker mig för det är en av de där sakerna där när jag har varit på teater och tittat, det bara var smygande.Howard : Det är fantastiskt, och jag hejar varje gång jag ser det. Du är så avslappnad, och du tar tag i den, och du vänder dig om och...

Klok : Pratt var som, 'Långsamt är snabbt. Långsamt är snabbt.’ Du måste se alla rörelser av det. Sedan ser du bara saken glida över, och sedan ser de dig, och sedan ser de honom, och det är precis som, usch! Jag älskar den sekvensen.

Nu när du nämnde att skådespelarna återförenades för den scenen, såg Jurassic World Dominion också återkomsten av några ursprungliga Jurassic Park-karaktärer. Skulle du vara intresserad av att återskapa dina karaktärer någonstans i framtiden på samma sätt som huvudpersonerna i den första?

Howard : Ja. Det är en så speciell sak, och det är så sällsynt att en skådespelare får uppleva det, att återbesöka en karaktär om och om igen. Utöver det är det som decennier mellan...

Klok : Och att verkligen tänka som, 'Vad, vad har hänt?' Det är en sak att bygga en karaktärsbakgrund och mer att gilla att ha byggt en första gången och sedan tycka om att konstruera som, 'Oh just, vad hände efter det?' vi alla hade ett sådant ägande, vet du? Om du pratar med Laura Dern om Ellie Satler och vad som hände, i det utrymmet mellan [ Jurassic park och Jurassic World Dominion ], det är bara fantastiskt. Det är riktigt coolt.

Populära Artiklar