Vilken Film Ska Jag Se?
 

Antoine Fuqua vill att Denzel ska spela Scarface i kommande anpassning

Antoine Fuqua vill att Denzel ska spela Scarface i kommande anpassning

Börja bildspelet

Antoine Fuqua vill att Denzel ska spela Scarface i den kommande anpassningen

I en intervju med Hollywood Reporter , filmskaparen Antoine Fuqua ( Equalizer , De magnifika sju , Southpaw ) diskuterade möjligheten att vända Equalizer historien till en trilogi och hans kommande anpassning av Scarface , där han hoppas Oscar-vinnare och regelbunden medarbetare Denzel Washington ( Träningsdag , Ära , Staket ) tar ledningen.På frågan om drömgjutningen förklarade Fuqua att han försöker knuffa Denzel till att spela Scarface,'Min dröm är att han ska vara Scarface,' Sa Fuqua. 'Han skrattar ibland och han går på ett sätt,' '(Al) Pacino gjorde ett bra jobb! Jag vill inte göra det. ''

Trots att Denzel verkar vara osäker på att ta på sig en sådan ikonisk del, säger Fuqua att han fortfarande 'försöker knuffa honom till att göra det.'De Scarface anpassningen är baserad på romanen från 1930 skriven av Armitage Trail. Boken var starkt inspirerad av verkliga gangster Al Capone aka Scarface. Historien följer uppgången och nedgången av Tony “Scarface” Camonte som tar över den illegala alkoholbranschen i Chicago under förbudstiden efter att ha dödat pöbelledaren Al Springola. Historien avslutas med att Camonte dödades av sin bror, en officer med Chicago PD, som inte känner igen sin bror eftersom han trodde att han hade dött i första världskriget.

Den ikoniska 1983 Scarface filmen spelas i Miami 1980 och följer Tony Montana, en beslutsam kubansk invandrare som tar över en narkotikakartell och ger efter för girighet. Fuqua's reimagining från Universal Pictures kommer att skjuta från ett manus polerat av fyra gånger Oscar-vinnare Joel & Ethan Coen ( Inget land för gamla män , Fargo ). Den senaste anpassningen sägs äga rum i en modern Los Angeles-miljö och kommer att produceras av Dylan Clark med Scott Stuber verkställande tillsammans med Scarface producent Marty Bregman.

Huruvida Denzel bestämmer sig för att bli nästa Scarface återstår att se, men Fuqua sa till uttaget att de båda är ombord för att göra Equalizer 3 hända. Ingenting är i sten, men Fuqua skulle 'älska att det skulle hända', och möjligheten till en trilogi har tagits upp av Sony. Fuqua nämnde också att om Equalizer 3 skulle hända, är han intresserad av en internationell miljö där Denzel kunde spela en 'James Bond-typ'.Equalizer 2 blev den överraskning # 1 film i Amerika under sin öppningshelg, med en beräknad inhemsk summa på 35,82 miljoner dollar för den tre dagar långa helgen. Den R-rankade uppföljaren har överträffat originalet, överträffat studio- och branschförväntningar och blev den mest intjänande öppningen i Antoine Fuquas karriär. Denzel Washington spelar i titelrollen återigen i den första uppföljaren av sin karriär. Pedro Pascal, Ashton Sanders, Bill Pullman och Melissa Leo medspelare.

Vad tycker du om att Denzel blir nästa Scarface? Och hoppas du på en tredje del Equalizer franchise? Dela dina tankar i kommentarerna!

Equalizer 2

Populära Artiklar