The Devil is a Part-Timer Säsong 2 Avsnitt 5 Releasedatum och tid

Alla detaljer som behövs för The Devil är en deltimer säsong 2 avsnitt 5 inklusive släppdatum, tid, var man kan se och en sammanfattning av föregående avsnitt.

One Piece Film: Red Getting Tie-In Anime-avsnitt

Den officiella webbplatsen för filmen meddelade att särskilda tie-in-avsnitt för filmen skulle sändas även denna månad.

Motorsågsman-trailer avslöjar releasemånad

Animationsstudion MAPPA har släppt en helt ny trailer för deras kommande animerade anpassning av motorsågsmannens manga.

My Hero Academia säsong 6 trailer förhandsvisningar i oktober

My Hero Academia Säsong 6 releasedatum är satt att ansluta sig till den kommande höstens anime-serie på Crunchyroll när säsongen har premiär senare i år.

Mob Psycho 100 säsong 3 får ett releasedatum, titelsekvens avslöjad

Den mycket efterlängtade tredje säsongen av succéanimeserien Mob Psycho 100 har officiellt ett releasedatum, med serien som snart har premiär.

Pokémon: The Arceus Chronicles Gets Trailer, releasedatum

En ny Pokémon-special kommer att göra sin väg ut till fansen senare i år, eftersom Pokémon: The Arceus Chronicles kommer att ha premiär på Netflix senare i år.

One Piece Episod 1029 Releasedatum och tid

All information som behövs för One Piece Episod 1029 inklusive släppdatum, tid, var du kan se och en sammanfattning av föregående avsnitt.

Classroom of the Elite Säsong 2 Avsnitt 7 Releasedatum och tid

Alla detaljer som behövs för Classroom of the Elite säsong 2 avsnitt 7, inklusive släppdatum, tid, var du kan se och en sammanfattning av föregående avsnitt.

Dragon Ball Super: Super Hero Recension: Den bästa Dragon Ball-filmen hittills

ComingSoon's Dragon Ball Super: Super Hero-recension tar en titt på det senaste bidraget i anime-serien, som är den bästa Dragon Ball-filmen hittills.

Boruto: Naruto Next Generations avsnitt 262 Releasedatum och tid

Alla detaljer som behövs för Boruto: Naruto Next Generations Episod 262 inklusive släppdatum, tid, var man kan se och en sammanfattning av föregående avsnitt.

Intervju: Masaaki Yuasa på Inu-Ohs musik & filmfestivalen i Venedig

ComingSoon pratade med Inu-Oh regissören Masaaki Yuasa om musiken i den kommande filmen och processen att arbeta med filmer jämfört med tv-serier

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles lägger till en ny Nezuko

Sega har detaljerat ett DLC-teckenpaket för Demon Slayer: The Hinokami Chronicles, som kommer att introducera Nezuko Kamados Advanced Demon Form.

Inu-Oh recension: Masaaki Yuasa levererar Epic Noh Musical

När jag väl synkade med Inu-Ohs flöde kunde jag inte dra mig ifrån den inspirerade musikaliska resan genom Muromachi-eran i Japan.

Inu-Oh-intervju: Avu-chan om röstskådespeleri och Queen Bee's Music

ComingSoon chefredaktör Tyler Treese pratade med Inu-Oh stjärnan Avu-chan om att göra voiceover-arbete och hur Inu-Oh inspirerade Avu-chans musik framåt.

Overlord Säsong 4 Avsnitt 7 Releasedatum och tid

All information som behövs för Overlord säsong 4 avsnitt 7 inklusive släppdatum, tid, var man kan se och en sammanfattning av föregående avsnitt.

The Devil is a Part-Timer Säsong 2 Avsnitt 6 Releasedatum och tid

Alla detaljer som behövs för The Devil är en deltimer säsong 2 avsnitt 6 inklusive släppdatum, tid, var man kan se och en sammanfattning av föregående avsnitt.

One Piece Film: Red passerar en imponerande milstolpe för biljettkontor i Japan

One Piece Film: Red hade nyligen sin mycket efterlängtade premiär i Japan, och filmens debut blev precis lika framgångsrik som väntat.

Hunter x Hunter Creator ger en oroande hälsouppdatering

Hunter x Hunter-skaparen Yoshihiro Togashi har nyligen delat med sig av sin kamp med ett pågående hälsoproblem som han har haft.

One Piece Episod 1030 Releasedatum och tid

Alla detaljer som behövs för One Piece Episod 1030 inklusive releasedatum, tid, var du kan se och en sammanfattning av föregående avsnitt.

Tunneln till sommaren, utgången från Goodbyes får ny trailer

En ny trailer för den kommande animefilmen The Tunnel to Summer, the Exit of Goodbyes har släppts, som förhandsgranskar filmens planerade temalåt.

Populära Artiklar