Vilken Film Ska Jag Se?
 

Abigail Breslin går med Matt Damon i Stillwater

Abigail Breslin går med Matt Damon i Stillwater

Oscar-vinnare Matt Damon ( Good Will Hunting ) och Tom McCarthy ( Strålkastare ) tar in mer talang för att gå med i deras långfilm Stilla vatten i form av en Oscar-nominerad skådespelerska Abigail Breslin ( Lilla fröken solsken ). Enligt rapporten från Mängd kommer skådespelerskan att spela Damons dotter i filmen.

RELATERAD: Söt tjej: Jason Momoa kommer att spela i & producera Netflix Revenge ThrillerHandlingen av Stilla vatten fokuserar på en 'Amerikansk oljeplattform grov hals från Oklahoma, spelad av Damon, som reser till Mareille för att besöka sin främmande dotter som sitter i fängelse för ett mord som hon hävdar att hon inte begått.' Damons karaktär Bill måste korsa språkbarriärer och kulturell skillnad för att befria sin dotter via ett komplicerat rättssystem, samtidigt som han utvecklar en vänskap med en lokal kvinna och inleder en personlig upptäcktsresa.McCarthy skrev tillsammans manuset med Thomas Bidegain och Noé Debré. Filmen kommer att produceras via Participant Media tillsammans med Anonym Conent, Liza Chasin, Jonathan King, Tom McCarthy och den avlidne Steve Golin. Medan Jeff Skoll och Mari Jo Winkler-loffreda kommer att producera.

Breslin var frånvarande från skärmen 2018 efter släppandet av TV-remake av Erotiskt dansande , men hon är inställd på att visas i uppföljaren Zombieland: Dubbeltryck , som träffar teatrarna 18 oktober.RELATERAD: Luca Guadagnino i förhandlingar om direkt fluga Lord Anpassning

En gång spelade Damon nästan in Strålkastare , men slutligen godkänt på grund av schemaläggningskonflikter. Han och McCarthy fortsatte att uttrycka intresse för att arbeta tillsammans och regissören presenterade honom för Stilla vatten manus där Damon snabbt hoppade ombord.

Populära Artiklar