Vilken Film Ska Jag Se?
 

10 bästa Michelle Williams-filmer

De 10 bästa Michelle Williams-filmerna

10 bästa Michelle Williams-filmer

Inte att förväxla med Carey Mulligan , Har Michelle Williams gång på gång visat sig vara en av de mest produktiva och viktiga skådespelerskorna som för närvarande arbetar. Ansvarig för otaliga vinnande dramatiska föreställningar och till och med ett par komiska, Williams är fortfarande en omedelbar hit-maker när hennes namn bifogas ett projekt. En fyra gånger Oscar-nominerad, Michelle Williams var tydligt född för att agera. Efter att ha arbetat med många av de stora - Martin Scorsese , Charlie Kaufman , Kelly Reichardt, Kenneth Lonergan och Todd Haynes , bara för att nämna några - Michelle klarar utan tvekan någon form av skådespelarutmaning. Hennes föreställningar sträcker sig från ganska imponerande till verkligt häpnadsväckande, och vågar aldrig någonstans nära 'dåligt' territorium. Enkelt uttryckt är Williams en av de bästa i spelet.

Synecdoche, New York

De 10 bästa Michelle Williams-filmernaDen första filmen som både skrivs och regisseras av Charlie Kaufman, Synecdoche, New York är unikt hans egen. Medverkande Philip Seymour Hoffman och co-starring Catherine Keener, Jennifer Jason Leigh och Michelle Williams, filmen ser en prisbelönt dramatiker när han kämpar för att avgöra var hans arbete slutar och hans verkliga liv börjar. Williams är en av Hoffmans karaktärs kärleksintressen, som i slutändan blir lika komplicerade som hans arbete. Hon är dock exceptionell här och visar sig vara en enastående skådespelerska.Köp nu på Amazon .

Manchester by the Sea

De 10 bästa Michelle Williams-filmernaFilmen som fick henne en Oscar-nominering för bästa kvinnliga biroll, Manchester by the Sea är 2016: s mest tarmfyllda kandidat för bästa film. Det är en tragisk och dyster berättelse om ett par som har mött djup förlust, och Williams är hälften av det paret. Hon förtjänar otroligt varje utmärkelsen hon fick för denna föreställning.

Köp nu på Amazon .

Brokeback Mountain

De 10 bästa Michelle Williams-filmernaFilmen som förde Williams och Heath Ledger tillsammans, Brokeback Mountain är en bittersöt kärlekshistoria och ett dyster porträtt av två cowboys liv i mitten av 60-talet. Medspelare Anne Hathaway och Jake Gyllenhaal tillsammans med Williams och Ledger är filmen rå och emotionell och minnesvärd. Williams är en stor anledning till varför.

Köp nu på Amazon .

Shutter Island

De 10 bästa Michelle Williams-filmernaWilliams och Leonardo DiCaprio visa sig vara bra leder - de två slår det ut ur parken med Shutter Island , Martin Scorseses psykologiska thriller från 2010. Det är en mystisk och komplicerad film i sig, men Williams prestanda är en sak som förblir elegant hela tiden. Det är synd de två inte har arbetat tillsammans igen än.

Köp nu på Amazon .

Blå valentin

De 10 bästa Michelle Williams-filmerna

Williams har haft turen att spela tillsammans med alla slags fantastiska skådespelare och skådespelerskor under hela sin karriär. Blå valentin är ett av de otaliga exemplen på detta. Var och en spelar hälften av ett gift par vars förhållande analyseras under många år, Williams och Ryan Gosling hjälp att visa upp verkliga livet med sublim visdom och styrka. Regissören Derek Cianfrance har aldrig varit bättre, men Williams misslyckas aldrig med att toppa varje föreställning med nästa.

Köp nu på Amazon .

Wendy och Lucy

De 10 bästa Michelle Williams-filmerna

Hennes första av några Kelly Reichardt-filmer, Wendy och Lucy spårar Williams som Wendy, en ung kvinna som hamnar i sitt liv efter en finansiell kris utlöst av några olika olyckor under en sommar. Den här filmen är hela Williams hela tiden, vilket bevisar att - i en tid där Williams inte var så känd som hon är nu - skådespelerskan var i stånd till verklig storhet. Det påverkar och piercerar, vilket resulterar i en otroligt viktig film.

Köp nu på Amazon .

Stationagenten

De 10 bästa Michelle Williams-filmerna

Williams roll är liten i denna oberoende funktion från 2004, men det spelar ingen roll - att agera mot Peter Dinklage, Patricia Clarkson, Bobby Cannavale och Richard Kind, Williams har inga problem att hålla jämna steg med resten av denna A-lista medverkande innan många av dem var lika kända som de är nu. Det är en kraftfull funktion, full av charm och deadpan humor, och Williams verkar vara perfekt gjutna.

Köp nu på Amazon .

Men jag är en cheerleader

De 10 bästa Michelle Williams-filmerna

Anländer 1999, Men jag är en cheerleader var en banbrytande film av alla möjliga skäl. Medan den släpptes för att vara löjlig och slapp, har filmen fått kultstatus under decennierna sedan den släpptes för sin ärliga och satiriska skildring av den (mycket verkliga) världen av rehabiliteringsläger för LGBTQIA + tonåringar från konservativa familjer. En ung Natasha Lyonne är stjärnan här, men Clea DuVall och Michelle Williams är de roliga och uppriktiga sidekicks.

Köp nu på Amazon .

Vissa kvinnor

De 10 bästa Michelle Williams-filmerna

Williams senaste samarbete med filmskaparen Kelly Reichardt, Vissa kvinnor spelar skådespelerskan tillsammans Kristen Stewart och Laura Dern - de tre spelar kvinnor från en liten amerikansk stad vars liv skär varandra på smarta och komplicerade sätt. Skådespelarna är alla på toppen av sina respektive spel och ger mördareuppträdanden som hör hemma i deras bästa filmer hittills. Williams är inget undantag.

Köp nu på Amazon .

Meek's Cutoff

De 10 bästa Michelle Williams-filmerna

En annan Reichardt, Meek's Cutoff är en annan typ av västerländska. Kraftfull och poetisk på sätt som påminner betraktaren av Terrence Malick och John Wayne, filmen ser Williams spela ledaren för en grupp bosättare på väg genom Oregon 1845. Det är en tuff klocka, för att vara säker, men en som är värt kampen helt enkelt för Williams styrka som artist. Det är tyst och hårt och svårt, men Williams bär allt med lätthet.

Köp nu på Amazon .

Vi deltar i Amazon Services LLC Associates Program, ett affiliate-reklamprogram som är utformat för att ge ett sätt att tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser.

Populära Artiklar